Theaterkoor Sincère kan jouw steun goed gebruiken!

Sincère wordt financieel gesteund door donateurs, sponsoren én door de “Vrienden van Sincère”!
Wil jij je hierbij aansluiten zodat Sincère nieuwe producties kan blijven ontwikkelen? Dat kan! Heel graag zelfs.

Vrienden van Sincère

Geeft u Theaterkoor Sincère een steuntje in de rug?
De Vrienden van Sincère steunen ons mentaal maar leggen door hun bijdrage ook een duidelijke financiële basis onder de vereniging. Het is fijn te weten dat iemand onze inspanningen waardeert en helpt voort te zetten. Zo kan Sincère blijven werken aan hun muzikale aanwezigheid in de plaatselijke gemeenschap en daar buiten.

Met jouw bijdrage van € 15 of meer rekenen wij jou tot onze Vrienden van Sincère. Jij wordt dan middels onze Nieuwsbrief op de hoogte gehouden en geniet bij gelegenheid van enkele voordelen. Jij kunt jouw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL31RABO0148295134  onder vermelding van "Vriend van Sincère" en jouw e-mail adres zodat wij jou de Nieuwsbrief kunnen toesturen. Het is fijn als jij jouw e-mail adres, huisadres en telefoonnummer ook mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij jou in ons vriendenbestand kunnen opnemen.

Donateur

Natuurlijk is het ook mogelijk om als donateur Sincère incidenteel te ondersteunen. Elk door jou gekozen bedrag is welkom! Jij kunt jouw bijdrage overmaken op bankrekening NL31RABO0148295134 ten name van Sincère in Son en Breugel, onder vermelding van “donatie”.

Sponsor ons als bedrijf

Jouw bedrijf kan ons helpen door sponsor te worden van de vereniging. Niet alleen verschijnt jullie bedrijfslogo dan op deze pagina, maar wij bieden jou in overleg ook mogelijkheden om jouw bedrijf via onze kanalen te promoten, bijv. met advertenties of projecties bij optredens. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TÒP